milivolt electronics world news Aydn_Bykehir_Belediyesi\'nin_2016_yl_btesi_760_milyon_lira-didimhaber.net
13-11-2015

Aydn Bykehir Belediyesi\'nin 2016 yl btesi 760 milyon lira

Aydn_Bykehir_Belediyesi\'nin_2016_yl_btesi_760_milyon_lira

Aydn Büyükehir Belediyesi\'nin 2016 yl bütçesi, 760 milyon lira olarak oybirliiyle kabul edildi. ASK bütçesininin de 320 milyon lira olarak belirlendii meclis toplantsnda, su faturalarnda meskenler için 1, ticarethaneler için 2 lira olan sabit bakm ücreti kaldrld, ayrca suda kademeli ücretlendirme sona erdirildi.
\"Büyükehir’in
Aydn Büyükehir Belediye Meclisi, Bakan Özlem Çerçiolu bakanlnda topland. lk olarka ASK’nin bütçesini görüen meclis, oybirliiyle kabul etti. Bunun yansra birimlerin bütçeleri ve yönetimin alaca kararlar hakknda yönetime yetki verilmesi de kabul edildi. Aydn’n büyükehir olmasndan sonra kanalizasyonu olmayan mahallelerden alnan kat atk ücretinin gündeme geldii toplantda söz alan ncirliova Belediye Bakan Gürat Kale, buralara hizmet verilmedii için bu ücretin alnmamas gerektiini söyledi. Buralardan atk ücretinin alnmasnn kanuni zorunluluk olduunu belirten Büyükehir Belediye Bakan Çerçiolu ise yapacak bir eyleri bulunmadn ifade etti. Baz ücretlerde indirim isteinin de kanunen mümkün olmad belirtildi.

Belediye meclisi, önceden ASK’nin abonelerinden tarifeli olarak tahsil ettii su fiyatlarna da tek tarife getirdi. Belirlenen tondan sonra uygulanan katlamal fiyat kaldrld. Aydn’n ilçelerinin dört bölgeye ayrld tarifede, 2 ile 3,5 lira arasnda deien fiyatlar uygulanacak. Ticarethane ve indirim uygulanacak dier abonelerin de bulunduu tarifede, kat atk ücreti olarak 0,70 kuru alnacak. lçeler gruplandrlarak belirlenen su fiyatlar, komisyondaki ekliyle mecliste kabul edildi. Kat atk ücreti dndaki maddeler oybirliiyle kabul edilirken kanalizasyon sistemi olmayan yerlerden atk ücreti alnmasna kar çkan Bakan Kale ve MHP’li meclis üyesi Mustafa Baç ret oyu kulland.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..